Shopping med Inglo

Har varit och shoppat idag med Inglo i valbo. Väldigt mysigt hade vi det. Hon köpte nya skor. Själv köpte man lite mer än de. Det blev en ny fin röd jacka, två sommartröjor, ett linne och ett par leggins. Lite sommarkläder kan ju vara bra att ha nu när sommaren närmar sig.

Imorgon blir det mycket att städa här hemma. Fyller ju 18 på torsdag och då kommer släkten. Vill helst att de ska se skapligt ut här.

Nu hör jag att min mamma kommer så jag måste avsluta här. Har inte träffat henne sen i november lr nått sånt.

/stina

nystart med firande och lite sorg


Nytt försök med bloggandet. Var ju snart ett halvår sen jag skrev ett inlägg.
Tänkte börja med att skriva det här:

GRATTIS PÅ 18-ÅRSDAGEN ING-LOUISE!

Min älskade vän fyller år idag. Hurra för dig gumman. Vi har kännt varann i 12 år nu tror jag de är. Kommer ihåg när vi va små och bestämde oss för att bli bästa kompisar, när man delade hjärta och allt de där. Sedan den dagen har jag alltid sett dig som min bästa vän. Kan prata med allt om dig. Även om vi inte hinner träffas så ofta så vet jag att vi alltid kommer vara bästa vänner för mig. Men nästa vecka måste vi träffas!

En till person som fyller idag är min klasskompis Sreineck. Grattis på 19-årsdagen!

Så idag är de 1 april. Hoppas ingen försöker lura en idag, går offtast på sånt där. Haha. Mer som händer idag är att jag ska börja ta en massa piller. Usch! Va till läkaren för ett tag sen och tog blodprov. Visade sig att jag ska börja ta B12-vitaminersättning och nån mer tablett. Den första ska jag få ta i flera år framåt 2ggr om dagen och den andra ska jag ta 1 gång om dagen i 3 månader. Jag som hatar att ta tabletter.

Igår åkte jag till vetrinären och avlivade min kanin Popz. Så igår grinade jag ganska mycket. Svårt att skiljas från ett husdjur man har haft i 8 år. Hon satt alltid där med sina stora ögon och kollade så sött på en. Jag skojade med min pappa om att hon sitter uppe i det stora växthuset nu med mina två marsvin som oxså har gått bort. Att dom sitter och äter sig glada och feta på alla grönsaker. De får mig på bättre humör att tänka så.

Nu ska vi se hur de kommer gå för mig med bloggandet. Hoppas jag kommer ihåg de. Måste gå och äta frukost nu. Börjar inte skolan förns 13.45.

/ stina

RSS 2.0