no headline


tråkigt man har.. har ingen ork att göra någonting. skulle behöva plugga ikapp det som jag ligger efter med och plugga till ett prov som man har imon. men orkar inte.. -suck-  tråkigt värder är det oxså. bara blåser..

ska väl försöka komma på nått att göra iaf. kan ju alltid ta kameran och ta några bilder ^^


har kommit fram till att jag vill åka utomlands nu! 
ska nog gå övertala pappa till de,. wish me luck!

sleepy


sov typ max 2 timmar inatt. kunde inte sova som vanligt "/

sitter i skolan.. har haft geografiprov tidigare som faktiskt gick bra, nu kollar vi på en skit tråkig dokumentär på samhällskunskapen.. inte nog med att den är tråkig, den är på engelska utan textning så man måste hålla sig vaken för att höra något som gubben säger. den handlar om typ irak-kriget om hur median gjorde och sånt.. de hade ju varit ok om den varit kort men den är ju FÖR FAN 1 ½ timme. men de är typ bara 25 min kvar nu.
sen blir de idrott ute i solen ^^ 

de är så häligt nu när våren är här, VÄRME !


social day


nu har jag gjort naturkunskaps provet och skirvit klart en engelskagrejj som skulle varit inne för länge sen typ.. känns skönt att läxorna och proven blir mindre. haha.

resten av dagen har gått åt till att pyssla lite här hemma och gått en promenix med Inglo :D:D skojj vare att träffa henne ! har även pratat med Sofie på fonen tidigare idag och nu smsar man med Mattias som är i mjölby. det känns som en social dag idag..

men nu ska ja kolla på film och sen sova, ska nog åka och shoppa imon ^^ vi får väl se om man hittar något skojj att köpa.

homework is going to kill me


nu har man gjort engelska uppsatsen på nationella iaf.. *pustar ut*  åkte in till skolan till kl halv 9, slutade typ 20 över 10 efter att den va klar. kändes lite onödigt att vara i skolan i bara 1 timme och 50 min. menmen. resten av dagen har jag varit ner på stan en sväng, slappat och så.. inget spec med andra ord. ^^

imon blir de nytt prov i naturkunskap, var sjuk i tisdags så jag kunde inte göra de då. blir väl mer plugg ikväll då då. sen har ja räknat ut att jag har ca 13 st läxor/prov kvar och dom är bara räknade fram till vecka 20. känns lite jobbigt att tänka på..

exercise,.

ville bara att alla skulle veta att jag kan oxså motionera ! lite iaf ^^

va ut med sofie idag och motionerade lite i renget.. under paraplyet


mina heta skor, för alla som undrar !

monday - school


happ, nu sitter man här i skolan och har rast. har redan haft spanska och matte. idag äre en seeeeeeg dag ! börjar om typ nån min med historia då ska man jobba med en uppgift. ska skriva något som hänt typ lokalt eller över hela sverige under 1800-talet. tex. hur det såg ut häromkring då eller om något som förändrades lr så.. själv skriver jag om uppfinningar som kom till under denna tid. har inte kommit spec långt.  skit trökigt äre iaf ^^,

menmen. nu börjar vi visst.

birthday party

lalala.

släkten har varit här ida. så hittills har jag städat och bakat :D haha,. bara att komma hit om man vill ha kladdkaka lr chockladbollar ^^, dom blev helt ok.

nu är sötis sofie här ! happy face :D

menmen.. nu ska ja vara social mot henne.. för hon behöver mig. en viss person är ju helt jävla dum i huvet. om han inte slutar göra så här mot henne, kommer ja snart åka och slå ner honom. då kommer han få ångra sig för allt han har gjort. och då menar jag allvar ! hon är helt förtvivlad.. stackarn !

skriver kanske sen.

en blomma till sofie för att hon är en underbar vän !
image3

BORING DAY !

trööökig dag de har varit..

börja skolan kl 9. pluggade sista min till ett prov, men bestämmde mig för att göra en hemtenta ist för provet. de va typ bara krongliga frågor oxså så hela min dag har gått åt att arbeta med den.

plus att under pauserna har ja städat och varit och handlat inför imon då några från släkten kommer.

aja.. kanske inte så intressant. ska sova nu iaf så ja orkar gå upp i tid och fortsätta städa lite och ska baka någonting att bjuda på med.  hmm, undrar om man törs äta de eftersom de är ja som har bakat de ^^ haha, man märker nog om dom blir magförgiftade ;)

GODNATT :D

Ny blogg ^^

hejhej..

nu har jag börjat på en ny blogg.. den andra var för tråkig ^^,
man kan väl säga att det var min födelsedagspresent till mig själv eftersom jag nämerligen fyllde år igår. GRATTIS till mig själv i efterskott. ego, jag vet ! inte för att fylla 17 än nått spec..

idag åkte man till skolan som man gör varje vardag typ. som tur vara var de en torsdag och detta betyder en lektion på 2 timmar. från kl 9 till 11. sen bar det av hem, härligt att komma hem men tanken på att man lära plugga historia lockade inte spec mkt. menmen, det måste göras eftersom de är prov imon och jag kan ingenting (som vanligt)
IG, hej på dej !

ska plugga mer nu iaf. känner mig som en plugghäst "/ sen ska ja ringa till sofie lr nån och fråga om nån har lust att hänga med till Hultan i sommar :D


image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0